Over Cindy

 

20 jaar ervaring

Voeten verdienen aandacht en professionele zorg

Iedereen die voor preventieve voetzorg wilt komen en/of problematiek aan de voeten ervaart is van harte welkom in mijn praktijk! Ik bied naast “gewone”voetzorg, ook voetzorg aan mensen met Diabetische-, Reumatische-, Oncologische- en overige risicovoeten.

Voeten verdienen aandacht en professionele zorg. Door bijna 20 jaar ervaring kan ik spreken dat het heel belangrijk is om voeten preventief te laten verzorgen zodat problematiek voorkomen kan worden. Dit heb ik o.a. in de afgelopen 8 jaar toen ik werkzaam was bij een podotherapiepraktijk mogen ervaren. Doordat ik goed luister naar wat de cliënt mij te vertellen heeft en door mijn oplettendheid en aandacht, kun je problematiek signaleren en verdere complicaties voorkomen. Indien nodig kan ik u, met uw toestemming,  doorverwijzen naar andere disciplines. Zodat we samen tot het gewenste resultaat komen.

pedicurepraktijk

VoetPlus

De + achter mijn praktijknaam VoetPlus staat voor Aandacht, Kwaliteit, Professionaliteit, Vakkundigheid, Perfectionisme, Hygiëne, Scholing en samenwerking met verschillende disciplines.

“Door mijn vakkundigheid en ervaring toe te passen, breng ik u graag naar een tevreden en weldadig gevoel van pijnvrije voeten die op wolkjes lopen.”

Kom langs

Wilt u uw voeten het liefst verstoppen? Niet doen!

Kom gerust eens langs en we gaan samen bekijken wat ik voor u kan doen. U zult versteld staan van het eindresultaat!