Behandelingen en Specialisaties

 

Medisch voetzorgverlener

Behandelingen en Specialisaties

Iedereen die zijn of haar voeten wilt laten behandelen door een medisch voetzorgverlener, is bij mij van harte welkom. Of het nu gaat om een “gewone” voet of een risicovoet zoals een Diabetische-, Reumatische-, Oncologische- of Overige risicovoet.

Medisch pedicure behandeling

Specifieke deelbehandeling

Specialistische behandeling

Behandeling

Medisch pedicure behandeling

Uw gehele voet en nagels worden ontsmet, nagels worden geknipt en verzorgd, eventuele verdikte of mycose nagels worden dunner gefreesd, problematiek zoals een kloof, eelt of een likdoorn worden verwijderd en alles wordt keurig glad gemaakt door middel van de juiste freestechniek. Tot slot smeer ik uw voeten lekker in met een verzorgende créme die bij uw voeten past.

Door deze behandeling binnen 6 a 8 weken te herhalen voorkomt u problematiek en blijven uw voeten in een optimale goede conditie.

Indien er klachten zijn die doorverwezen moeten worden naar de Huisarts of specialist, kan ik met toestemming van u, daarvoor zorgen. Zo komen we het beste tot het gewenste eindresultaat.

Tijdens de behandeling geef ik u professioneel advies over een goede voetverzorging en voetverzorgingsproducten. Wilt u meer informatie over deze voetzorg producten die ik gebruik, klik dan hier.

Voorkom problematiek en houdt uw voeten in een optimale goede conditie

Behandeling

Deelbehandeling

Heeft u één specifieke klacht waaraan u behandeld wilt worden, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verwijderen van een eelt locatie, een likdoorn verwijderen of één ingroeiende teennagel behandelen.

 

Behandeling

Specialistische behandeling

Podofix nagelbeugel plaatsen:
Heeft u last van een ingroeiende of ingegroeide nagel? Dan bied deze behandeling wellicht uitkomst voor u. Door o.a. het verkeerd afknippen van de nagel, kan de nagel verkeerd gaan groeien met ingroeien tot gevolg. Dit kan erg pijnlijk zijn.

De podofix plakbeugel bestaat uit een elastisch kunststof voetje dat op de nagel wordt gelijmd met daarin een draad. Als het activeringsdraad op spanning word gebracht, word deze afgeknipt en verzegeld d.m.v. pedi-gel wat door een UV-lampje word uitgehard. Hiermee kunt u gewoon in uw schoenen en u voelt er niets van.

Een pijnloze behandeling,
u voelt er niets van

Kom langs

Wilt u uw voeten het liefst verstoppen? Niet doen!

Kom gerust eens langs en we gaan samen bekijken wat ik voor u kan doen. U zult versteld staan van het eindresultaat!